onsdag 21. september 2011

Medlemsmøte i Brønnøy Høyre

Brønnøy Høyres medlemsmøte på Kafe Ritz tirsdag kveld var som vanlig svært godt besøkt.
Styrets leder Kurt Nilsen orienterte om styrets arbeid etter valget, bl.a. nedsetting av forhandlingsutvalg bestående av Ørjan Moe, Kurt Nilssen og Paul Birger Torgnes.
Han orienterte også om styrets og forhandlingsutvalgets gjennomgang av de ulike partienes program og invitasjonen til SP om forhandlinger om et forpliktende samarbeid om politikk og posisjoner for kommende 4-årsperiode.

Ørjan Moe orienterte fra de innledende samtalene med SP som hadde hatt preg av gjensidig informasjonsutveksling, og at forhandlingsutvalgene etter å ha konferert med sine respektive oppdragsgivere skulle møtes igjen i for nye samtaler i slutten av uken.

Paul Birger Torgnes orienterte om valgutfallet og sammenholdt de oppnådde resultatene med målsettingene i Brønnøy Høyres valgkampstrategi, og konkluderte med at alle målsettinger med et unntak var innfridd eller i stor grad overinnfridd. Unntaket var målsettingen om å etablere en styringsdyktig flertallskonstellasjon i kommunestyret med Høyreordfører i spissen.

På dette området var man akkurat kommet i gang med konstruktive samtaler. Paul Birger berømmet alle listekandidatene, styret og mange av medlemmene for den fantastiske innsatsen som var lagt ned i valgkampen, og som hadde ført til historiens beste valgresultat for partiet, med hele 32,5 %, en 4 dobling fra siste valg.