lørdag 13. april 2013

Godkjent budsjett og økonomiplan


 Brønnøy Høyre er godt fornøyd med avgjørelsen fra Fylkesmannen hvor kommunens budsjett og økonomiplan for 2013-2016 ble godkjent etter en lovlighetskontroll fremmet av opposisjonen.

 Brønnøy Høyre ønsker aktivt å medvirke til at Brønnøy kommune blir en enda bedre kommune å bo og arbeide i. Vi ønsker at Brønnøy kommune skal være en JA - kommune som aktivt bidrar og stimulerer til vekst og utvikling til det beste for innbyggerne, samtidig som flere flytter til kommunen.

Høyre og partiene i posisjon vil fortsette å jobbe offensivt for å nå sine programfestede mål. I en tid med mange viktige oppgaver er det uheldig at arbeidet stopper opp. Før sommeren skal flere betydelige avgjørelser tas. Registerbygg, kulturhus, omsorgssenter i Velfjord, for å nevne noen. I tillegg står oppgavene i kø for tilrettelegging for oljeindustrien.

Da er det synd at vi har flyttet fokus fra den viktige jobben med å utvikle Brønnøy kommune til det beste for våre innbyggere.

Brønnøy Høyre inviterer derfor også partiene i opposisjonen i å bidra til vekst og utvikling. Det er viktig at vi alle nå jobber for å gjøre Brønnøy til en bedre kommune å bo i.