tirsdag 25. august 2015

Våre kandidater - Martin Iversen

Navn  : Martin W. Iversen
Alder : 34
Yrke  : Overstyrmann

Hjertesaker:
Sentrumsutvikling!
Vi må jobbe hardt for å kunne realisere kulturhus/storsal. Dette vil gi et stort løft for innbyggere samt tiltrekke seg besøkende utenfra.

Som kystby nr. 1 må vi løfte byens marina opp i toppsjiktet i landet, som en av de vakreste kystbyene (om ikke den vakreste) er dette noe som vil gi oss mange besøkende og stor oppmerksomhet.

På sikt ønsker jeg også utredning av mulighetene for bygging av bassenganlegg, dette er det stort behov for og et savn mange har, da særlig barnefamilier!

Alle disse punktene mener jeg er fult mulig å realisere om det gjøres på en økonomisk ansvarlig måte og dette kan Brønnøy Høre få til!
Vi gjør det da enda bedre å bo i en allerede fin og god kommune!


Beste kulturelle minne:
Det er faktisk den første Roots festivalen på starten av 2000 – tallet. Gjør det enda bedre nå som vi ser hvor fantastisk den har utviklet seg i ettertid, har blitt en positiv «snakkis» langt utenfor kommunens grenser. Root er virkelig noe å være stolt av og som setter oss på kartet!

Liker å gjøre i fritiden:
Turer på sjø og land. Tilbringer også mye tid sammen med familien i campingvogn, en god måte å slappe av på :-)

Hvorfor tror du Høyre er best egnet til å styre Brønnøy kommune?

Brønnøy Høyre har de beste kandidatene og det beste programmet, samlet sett ser jeg på dette som det absolutt beste for kommunen!