fredag 5. januar 2018

Brønnøysundregistrene får nytt bygg!


I dag har næringsminister Monica Mæland vært i Brønnøysund og presentert sin beslutning om hvem som vant anbudet for bygging av nytt bygg til Brønnøysundregistrene.

Vi er veldig glad for at det nå kan settes punktum for en lang og krevende planleggingsperiode når det nå er klart at Søren Nielsen AS ble valgt som leverandør av nytt bygg, sier stortingsrepresentant Margunn Ebbesen, H og gruppeleder for Brønnøy Høyre, Synnøve Egeness Lilleli.

De ansatte har hatt krevende arbeidsforhold i lang tid, og er spredt på to lokaliteter i Brønnøysund. Jeg er trygg på at tilbyderen som nå er valgt, vil levere et bygg som vil stimulere til trivsel, kreativitet og nye arbeidsformer, sier Margunn Ebbesen.

 
I anbudsprosessen som nå er avsluttet er det satt som krav at nybygget skal være ferdig innen utgangen av 2020 når nåværende leieavtale utløper, så nå er det bare å glede seg til vi kan se de første konturene av nybygget, avslutter stortingspolitiker Margunn Ebbesen. Hun har fulgt denne prosessen fra lokal kommunepolitiker til nå når hun sitter på Stortinget.

Nå er det opp til oss politikerne i Brønnøy å følge saken videre, og sørge for rask og god prosess i fortsettelsen, sier Lilleli. Synnøve E Lilleli er også fornøyd med at man gjennom denne anbudsprosessen har sørget for en god forvaltning av skattebetalernes penger når det ligger an til at husleiekostnaden for staten reduseres betraktelig etter denne anbudsinnhentingen.

Nå får Brønnøysundregistrene et flott, nytt bygg som alle kan være stolte av. Søren Nielsen har levert et godt tilbud av høy arkitektonisk kvalitet og de skiller seg positivt ut når det gjelder årlig husleiekostnad og egnethet, sier næringsminister Monica Mæland.