onsdag 8. mars 2023

Vi trenger deg!

I Brønnøy Høyre har vi tro på at vi har mange dyktige kvinner i Brønnøy kommune som kan gjøre en forskjell for kommunens innbyggere, og som fortjener en plass i kommunestyret. Vi trenger flere kvinner og minoritetsgrupper til å stille til valg. For jo større mangfoldet vårt er, desto bedre politikk får vi.

Vi trenger et større mangfold i Brønnøypolitikken, og vi i Brønnøy Høyre ønsker flere Brønnøykvinner som kan være med å kjempe sammen med oss. Vi skal kjempe for de sakene som angår oss kvinner, samtidig som vi skal kjempe for de sakene som kan gjøre Brønnøy kommune til en enda bedre kommune å bo i for alle innbyggere.

Omtrent halvparten av kommunens innbyggere er kvinner, og det er derfor viktig at vi engasjerer oss, slik at våre synspunkter og interesser blir hensyntatt. Vi kvinner har gjerne andre perspektiver og andre erfaringer enn menn, og vår deltagelse i lokalpolitikken er med på å gjøre den mer inkluderende, hensynsfull og balansert.

I en tid der det er lett å bli forvirret og villedet av alle som ønsker å fremstå som rollemodeller for våre unge jenter, er det viktig at vi er vårt ansvar bevisst. Vi må stå frem som sterke, gode rollemodeller for våre unge jenter. Ved å vise samfunnsengasjement, delta aktivt i samfunnsdebatten og forhåpentligvis inspirere unge jenter til å engasjere seg og ta sunne valg, er det nettopp det vi er.

Man trenger ikke ha lang erfaring fra politikken fra før, men et oppriktig ønske om å bidra for lokalsamfunnet. Vi håper flere kvinner er lei av å stå på sidelinjen uten å gjøre noe, for uten dere blir ikke politikken den samme.

Vi mener det er en demokratisk verdi at de som styrer kommunen, i større grad gjenspeiler befolkningen i kommunen, og da må vi kvinner stille opp!

Ta gjerne kontakt med oss om dere ønsker å engasjere dere, eller har noen spørsmål eller innspill til saker dere mener er viktig😊

Janitha Ormøy Singdahlsen, kumulert på 2. plass
Andrea Dahl Larssen, kumulert på 3. plass
Ruth Midtskog