søndag 4. juni 2023

Vi vil mer for Brønnøy!

Det er med stor optimisme Brønnøy Høyre nå går inn i valgkampen. Vi har mange gode saker som vil utvikle Brønnøy innenfor viktige områder.  Og vi har en meget sterk liste, bredt sammensatt og full av stor entusiasme!  

Ikke bare har Høyre den største lista med 28 kandidater, vi har også 4 kandidater under 27 år, alle inne på de 10 øverste plassene på lista.

Vi har 3 kandidater som er født utenfor Norge, og som har engasjert seg i Høyre for å gjøre Brønnøy til en enda bedre kommune å bo i. Det er vi veldig stolte av!

Lista har også en fin balanse mellom ansatte i privat og offentlig sektor.


I Høyre har vi det gøy når vi driver lokalpolitikk. Derfor har vi også en liste med stor kontinuitet, svært mange fra forrige valgkamp ønsker å fortsette en periode til. Det er viktig, både for nye kandidater og hvilke saker som vi vil legge vekt på i valgkampen.   

Selvfølgelig er vi spente på valget, og Høyre vil presentere mange gode saker for å få akkurat din stemme til høsten. Vi slipper snart våre viktigste valgkampsaker, så følg med!

Det beste av alt er imidlertid at dette er en liste med kandidater som er topp motiverte for å ta Brønnøy et steg videre.  

Vi vil mer for Brønnøy!

Rune Moe, ordførerkandidat for Høyre

PS! Den fullstendige listen finner du her. DS.