søndag 14. august 2011

Glad i Brønnøy!

Brønnøy Høyre har startet årets valgkamp med stands på Havnesenteret og Cuben, og lanseringen av vår egen informasjonskanal http://www.gladibrønnøy.no/ , hvor alle uten omkostninger kan gå inn og abonnere for å sikre seg siste nytt om våre saker og aktiviteter.


Fram til valget ønsker vi å fokusere på de lokalpolitiske saker vi prioriterer slik at velgerne før stemmegivningen skjer skal få mest mulig kunnskap om våre kandidater, hva vi står for og hva vårt program vil innebære for kommunen og innbyggerne.

Brønnøy Høyre ønsker aktivt å medvirke til at Brønnøy kommune blir en enda bedre kommune å bo og arbeide i. Vi ønsker at Brønnøy kommune skal være en JA-kommune som aktivt bidrar og stimulerer til vekst og utvikling til det beste for innbyggerne, samtidig som flere flytter til kommunen.

Vi vil arbeide for å utvikle Brønnøysund som et levende og livskraftig regionssenter, med økt handel, gode kommunikasjoner, register i sentrum, kulturhus, kongresshotell,
gjestemarina og havnepromenade.

Videre vil vi arbeide for gode stedsutviklingstiltak i Hommelstø, på Toft og Trælnes i samarbeid med lokale aktører.

Vi ønsker kunnskap i skolen og en skole der alle elever får en faglig utvikling, ut fra sine forutsetninger.

Vi ønsker kvalitet i omsorgen gjennom utbygging avdistriktsmedisinsk senter og sykehjem i Brønnøysund og omsorgsboliger i Hommelstø og andre steder i kommunen der det er behov.

Vi ønsker et utstrakt privat/offentlig samarbeid som gjør det mulig å realisere flest mulig av ønskene og behovene. F.eks ønsker vi primært
utbygging av barnehageplasser/kulturhus i regi av, eller i samarbeid med private, for å muliggjøre utbygging av idrettshall på Salhus og andre viktige tiltak innen skole og helse/omsorg.

Brønnøy Høyre ønsker også å sikre en kommunal drift og forvaltning som gjør at eiendomsskatten på bolig og hytter skal kunne avvikles i perioden.

Paul Birger Torgnes - Høyres ordførerkandidat