lørdag 13. august 2011

Valgkampen i gang!


Engasjerte listekandidater foran Havnesenteret

Klokken 12 i dag startet valgkampen i Brønnøysund. Det ble en relativt rolig markering av at de demokratiske prosessene igjen er i fokus etter den siste tids hendelser. Ved Havnesenteret stod Høyre, Frp og SV, mens bare Høyre hadde stand ved Cubensenteret. Selv om det blir en annerledes valgkamp er det viktig at den politiske debatten får blomstre og flest mulig bruker stemmeretten sin. Husk at dette er et lokalvalg med lokale kandidater!

Ved å stå på stand og dele ut informasjonsbrosjyrer for kommune- og fylkestingsvalget, ønsker vi selvfølgelig å formidle vår politikk og forslag til løsninger for de ulike oppgavene som skal løses. Men det gir oss også en unik mulighet til å komme i dialog med innbyggerne i kommunen og høre hva som opptar dem. De sakene som var hyppigst diskutert på åpningsdagen var eiendomsskatt og kulturhus.

Høyre's ballonger var populære
hos de fremtidige velgerne
Brønnøy Høyre ønsker å sikre en kommunal drift og forvaltning som gjør at eiendomsskatten på bolig og hytter skal kunne avvikles. Kulturhus bør realiseres uten kontantbidrag gjennom et privat-offentlig samarbeide der kommunen stiller med attraktiv tomt og gjennom dette bidraget sikrer seg en god bruksrett til kulturhuset.