fredag 9. september 2011

Høyre hever seg over angrep fra AP

Vi har i innspurten av valgkampen merket oss at Høyre og Ap har èn ting til felles; vi liker å snakke om Høyres politikk, dog med den forskjellen at det er et tema vi kjenner og behersker langt bedre enn Brønnøy Ap.

Brønnøy Høyre har i hele valgkampen lagt stor vekt på å opptre saklig. Vi tror at et parti som er nødt til å skjule sitt eget budskap gjennom personangrep og usannheter om andre partier, har problemer med sitt eget budskap.Derfor hever vi oss over de usannheter som Ap fremsetter om Høyre i fredagens BA. De feilaktige påstandene får stå for Aps egen regning.

I stedet oppfordrer vi deg som leser til å besøke www.gladibrønnøy.no. Der finner du alle våre blogginnlegg, hele programmet og avstemminger for å nevne noe.

Vi har tro på at lokalpolitikken er best tjent med en ryddig og saklig tone, og snakke om vår egen politikk. Det har vært vår strategi, i denne valgkampen og i kommende valgkamper.

Siden skrivekløen i Ap er såpass stor, så kunne det vært interessant å høre hvordan alle gode Ap-ønsker skal finansieres. Det mest nærliggende å tro er at Ap dytter regningen videre over på Brønnøys skattebetalere i form av økt eiendomsskatt. Vi minner om at Høyre vil avvikle eiendomsskatten i kommende valgperiode. Godt valg!

Kurt A Nilssen, leder
Paul Birger Torgnes, ordførerkandidat
Stig Høyvik, 2. kandidat
Margunn Ebbesen, 3. kandidat og 2. kandidat Nordland Høyre