onsdag 7. september 2011

Å se hele bildet

Vi er i innspurten på valgkampen. Partiene har siden 13. august gjort sitt beste for å vinne velgernes gunst.

Brønnøy Høyre har ført en aktiv valgkamp der vi har søkt kontakt med velgerne; enten på stands, dørbank-aksjoner, åpne folkemøter, bedriftsbesøk, eller gjennom debattinnlegg og sosiale medier som Facebook og bloggen www.gladibrønnøy.no.


Hensikten har vært å fortelle om våre ambisjoner og vyer for Brønnøy. Vi i Høyre vil jobbe målrettet for å;

-    medvirke til at Brønnøy kommune skal være en JA-kommune som aktivt bidrar og stimulerer til vekst og utvikling til det beste for innbyggerne, samtidig som flere flytter til kommunen

-    utvikle Brønnøysund som et levende og livskraftig regionssenter, med økt handel, gode kommunikasjoner, register i sentrum, kulturhus, kongresshotell, gjestemarina og havnepromenade

-    styrke kunnskapen i Brønnøy-skolen og tilby en skole der alle får utvikle seg

-    styrke kvaliteten i omsorgen gjennom utbygging av distriktsmedisinsk senter og sykehjem i Brønnøysund og omsorgsboliger på steder i kommunen der det er behov

-    ha et utstrakt privat/offentlig samarbeid som gjør det mulig å realisere utbygging av barnehageplasser/kulturhus. Dette gjør det mulig å bygge idrettshall på Salhus og heldøgns omsorgsboliger i Hommelstø, samt andre viktige tiltak innen skole og helse/omsorg

-    sikre en kommunal drift og forvaltning som gjør at eiendomsskatten avvikles i kommende valgperiode

Responsen fra velgerne har vært veldig god; det er mange som ønsker en politisk kursendring på Rådhuset.

Brønnøy kommune står foran store utfordringer. Vi skal snu en negativ økonomisk spiral og samtidig skal det tas avgjørelser som vil påvirke kommunens utvikling i mange tiår fremover.

Som ordførerkandidat har vi derfor valgt Paul Birger Torgnes. Med sin allsidige bakgrunn fra både lokal- og rikspolitikk og ikke minst næringsliv vil han tilføre Brønnøy kommune en ny dimensjon.

Paul Birger har gjennom flere tiår bygd opp et bredt nettverk innen næringsliv og det offentlige Norge som vil komme hele kommunen til gode.

Han har den entusiasmen og det pågangsmotet som vi nå trenger.

Gjennom mange år i næringslivet har han også vist klokskap og solide lederegenskaper. Paul Birger har også evnen til å ta upopulære avgjørelser om de er nødvendige.

Kanskje mest av alt er han en intens lokalpatriot som vil Brønnøy-samfunnet alt godt. Framsnakking av hverandre og et sterkt, lokalt engasjement er blant hans hjertesaker.

Med denne begrunnelsen er vi sikre på at Paul Birger vil bli en fantastisk ordfører for Brønnøy. Godt valg!

Kurt A Nilssen, partileder i Brønnøy Høyre
Stig Arve Høyvik, 2. kandidat
Margunn Ebbesen, 3. kandidat
Tor Åge Olderbakk, 4. kandidat