mandag 24. oktober 2011

Medlemsmøte 23. oktober

Brønnøy Høyre avholdt søndag kveld et medlemsmøte på Cafe Ritz og som vanlig var det stort oppmøte. Tema var naturlig nok de siste dagers utvikling i forhandlingene med Sp.

Forhandlingsleder Ørjan Moe informerte om prosessen som førte til at Høyre inngikk en avtale med Sp som medfører at Kjell Trælnes nå blir ordfører i Brønnøy. Medlemsmøtet støtter fullt ut de avgjørelsene som måtte tas under stort tidspress gjennom natten og formiddagen fredag. Det var også mange lovord å høste for den jobben som forhandlingutvalget og dets leder har utført med en upåklagelig ryddighet under vanskelige forhold.

Det ble også gitt fortjent ros til Paul Birger Torgnes som har ofret sin posisjon for at politikk, og mulighet til å gjennomføre det vi har lovet velgerne, har gått foran personlig posisjon og prestisje.

Redaktørene og bidragsyterne til http://www.gladibrønnøy.no/ ble også trukket frem som viktig i prosessen med å nå frem med sannheten gjennom sløret av usannheter og unøyaktigheter i mediadekningen.