fredag 5. april 2013

Medlemsmøte gjennomført med god deltagelse


Den 2. april ble det avholdt medlemsmøte i Brønnøy Høyre i lokalene til Sør-Helgelands Bedriftshelsetjeneste. Det var et flott møte med engasjerte medlemmer. Paul Birger Torgnes ga oss en ryddig innledning om kommuneplanen. Vi fikk en god diskusjon rundt temaene og jobben videre med denne.

De viktigste sakene som ble gjennomgått var kommuneplanen, møteplan for Brønnøy Høyre og opprettelsen av Unge Høyre og Senior Høyre.




Kommuneplan

Hvordan skal kommunen se ut i fremtiden? Med kommuneplanen så vil alle få mulighet med å være med på å utforme en plan for hvordan vår kommunen skal være å bo i.

Det er blitt avholdt to møter. Det første var et oppstartsmøte som gikk gjennom føringer og visjon for møtene. Det andre møtet var om Helse og oppvekst.  I april og mai så vil de tre gjenstående temamøtene bli avholdt:

·         26.4 Næring og samferdsel

·         2.5 Kultur og frivillighet (kveldsmøte)

·         31.5 Regionsenterutvikling



Det vil også bli avhold 3 grendemøter innen slutten av mai

·         6. mai Torgøyan

·         21.mai Trælnes

·         15.mai Velfjord

Brønnøy Høyre vil engasjere sine medlemmer i jobbingen med disse temaene. Hvordan og når vil vi komme tilbake med.  4-5 stk. Innspill til kommuneplanen har frist i løpet av juni.



Møteplan for Brønnøy Høyre

Styret har satt opp en aktivitetsplan der vi alle kan se hva som skjer og hvilke møter ol som kommer fremover. Møteplanen legges ut i kalenderen på http://gladibronnoy.blogspot.no/



Unge Høyre og Senior Høyre

Det jobbes videre med å etablere Brønnøy Unge Høyre. Det diskuteres om vi skal se utenfor vår kommunegrense – kanskje mot Vega, Sømna. Kontaktperson mot styret er Ken-Robin Utvik. Konkrete navn til Unge Høyre følges opp av styret


Vi har mange engasjerte medlemmer som har fylt 62 år – som er grensen for å bli Senior medlem i Høyre. Vi ønsker å samle disse, så derfor vil styret formulere et brev som vil bli sendt ut til alle disse medlemmene, der vi ønsker å se om det er stemning for å starte Senior Høyre i Brønnøy og på hvilken form.