onsdag 20. mars 2013

Styret har nå konstituert seg

Det nye styret i Brønnøy Høyre hadde sitt første møte 19. mars. Følgende hovedsaker ble diskutert.
Det ble lagt frem et forslag til møte- og aktivitetsplan for det nærmeste halve året. Viktig for styret var å involvere medlemmene i diskusjon og informasjonsdeling. Styremøter og medlemsmøter vil bli lagt noen dager før kommunestyremøter slik at alle i Høyre får en mulighet til å delta i prosessene. Brønnøy Kommune jobber med ny kommuneplan, og her er det invitert til innspill.


To andre viktige saker som ble tatt opp var etablering av Senior Høyre og Unge Høyre. Det jobbes med å etablere begge disse foraene og det ses på om vi skal invitere våre nabokommuner i dette arbeidet. Arne Sæthre er Brønnøy Høyre sin seniorkontakt. Ken-Robin Utvik vil være styrets kontaktperson mot Unge Høyre.

Valgkampen er snart i gang – noen vil vel si at den allerede er det. Tomas Sund ble valg til valgkampanjeleder og sammen med Ken-Robin Utvik fra styret så vil de delta på valgkampanjestart i Oslo helgen 13-14.4.

Samkjøring og informasjonsdeling mellom kommunestyregruppen, styret og medlemmene vil være et av fokusområdene framover. Med en så stor kommunestyregruppe og mange engasjerte medlemmer så trengs det møteplasser og diskusjonsforum. Her vil medlemsmøtene bli viktige framover – styret satser på stort engasjement i diskusjoner om viktige saker framover.



Kurt A Nilssen, partileder Brønnøy Høyre