onsdag 13. mars 2013

Nye navn i styret til Brønnøy Høyre


På årsmøtet til Brønnøy Høyre den 11. mars ble det endringer i styret. I år var hele 4 styreplasser på valg, og etter valgkomiteens innstilling ble valgene gjennomført med akklamasjoner.
Årsmøtet ble ledet av avtroppende leder John Arne Warholm.
Som ny leder det neste året ble Kurt A Nilssen valgt. Kurt har tidligere ledet partiet, og ser frem til å jobbe med gode Høyre-saker som igjen skal gi oss et enda sterkere lokalparti. Brønnøy Høyre ønsker aktivt å medvirke til at vår kommune skal bli en enda bedre kommune å bo og jobbe i, og vi skal bidra og stimulere til vekst og utvikling ved å være en JA-kommune.


Ken-Robin Utvik ble valgt som ny nestleder. Han er hjemvendt Brønnøyværing som nå ønsker å engasjere seg i politikken. Han jobber nå som prosjektleder ved Brønnøysundregistrene. Samfunnsengasjert har han vært siden tidlig tenårene da unge Høyre vekte hans politiske engasjement, og viktige interesseområder for Ken-Robin er skole og utdanning, kultur, helse og generell utvikling av Brønnøy som en attraktiv kommune å leve i.

Brønnøy Høyres nye kvinnepolitiske ble Kathrine Laukholm. Vår kvinnepolitiske vil være en pådriver og inspirere kvinner til å delta i det politisk arbeide. Hun vil legge til rette for en møteplass for kvinner som ønsker å engasjere seg.

For de som ønsker å følge Brønnøy Høyre og de sakene vi jobber for, kan søke opp vår blogg "gladibronnoy.no". Her publiserer vi alle innlegg som sendes lokalavisene, og du kan også få nyhetsvarsel ved nye innlegg.

Det nye styret
Kurt A Nilssen - leder
Ken Robin Utvik - nestleder
Kathrine Laukholm - kvinnepolitisk
Ronny Brekk - kasserer
Steinar Lilleås

Odd Terje Dybos - 1. vara
Martin Iversen - 2. vara

Kontaktperson for utfyllende kommentarer og lignende er Kurt A Nilssen på mob 90894878 eller mail kanilssen2309@gmail.com