mandag 27. oktober 2014

Nominasjonslista til Brønnøy Høyre - Pressemelding

Brønnøy Høyres nominasjonskomite har i dag ferdigstilt forslag til liste for neste års kommunevalg. Listeforslaget sendes nå ut til partiets medlemmer, i god tid før nominasjonsmøtet som skal avholdes 10. november.

Nominasjonskomiteen har siden juni jobbet med å sette sammen en interessant og god liste til neste års kommunevalg.

Nominasjonskomiteen er derfor veldig fornøyd med å kunne presentere ei liste som både har med seg personer fra nåværende periode, samt at lista også rekrutterer nye politikere som ønsker å gjøre en god jobb til beste for utviklingen av Brønnøy kommune, og gjøre Brønnøy til en enda bedre kommune å bo, jobbe og etablere seg i.
Lista reflekterer ei god fordeling av kvinner og menn, og vi har derfor også valgt å kumulere to kvinner og to menn på de øverste plassene.


Nominasjonskomiteen er glad for å kunne foreslå nåværende varaordfører Paul Birger Torgnes som ordførerkandidat. Torgnes har mange års fartstid i både lokal og sentral politikk. Han kom tilbake til lokalpolitikken foran siste kommunevalg, etter flere års pause. Torgnes representerer både kontinuitet og stor arbeidskapasitet, han gløder for Brønnøy. Med seg på de påfølgende plassene får han to nye politikere; Trine Engen som i dag er avdelingsleder ved Brønnøysund videregående skole og Synnøve Lilleli som er flyger hos Lufttransport. På fjerde plassen har vi Tore Tveråmo som er kommunepolitiker i dag og sitter både i kommunestyret og Driftsstyre 1.

Vi er også glad for at det er gode ungdomskandidater som ønsker å delta i politikken. Unge Høyres leder Hanne Laukholm har fått en sentral plassering på lista som kandidat nr. 7.

Nominasjonskomiteen benytter samtidig anledningen til å takke de som nå går ut av kommunestyret. De har gjort en veldig god jobb og brukt mye av sin fritid til beste for kommunen. Brønnøy Høyre takker disse for innsatsen og ønsker de velkommen tilbake til kommunepolitikken ved en senere anledning.


Nominasjonskomiteen vil takke for alle gode innspill på kandidater i prosessen og vi ønsker de som i dag vil bekle den nye valglista "lykke til" i arbeidet med partiprogram og valgkamp.


For spørsmål til lista kontaktes Kurt A Nilssen på 90894878 (Leder nominasjonskomiteen)

Her er listeforslaget fra nominasjonskomiteen:

1 Paul Birger Torgnes (kumulert)
2 Trine Engen (kumulert)
3 Synnøve Lilleli (kumulert)
4 Tore Tveråmo (kumulert)
5 Inge Iversen
6 Kurt A Nilssen
7 Hanne Laukholm
8 Susann Kristiansen
9 Anne Trondsen
10 Steinar Lilleås
11 Arnold Ovid
12 John Arne Warholm
13 Unni Antonsen
14 Marion Julie Mathisen
15 Ståle Nilsen
16 Jorun Nergård
17 Anders Eide
18 Frank Bjortjønnli
19 Roger Aanvik
20 Kim Jomar Berg
21 Sissel Wennevik
22 Ken Robin Utvik
23 Martin Iversen
24 Harald Helø
25 Gunnar T Høvik
26 Odd Terje Dybos