fredag 21. august 2015

Åpningsinnlegg fra debatt på Torghattmessen

For de av dere som ikke hadde anledning til å være til stede under BAs debatt mellom ordførerkandidatene, så kan du under lese Paul Birgers åpningsinnlegg.


Brønnøy Høyre skal jobbe aktivt for at Brønnøy Kommune blir en enda bedre kommune å bo og arbeide i.
Med Brønnøy Høyre i førersetet skal Brønnøy være en ja-kommune som stimulerer til vekst og utvikling til det beste for innbyggerne. Samtidig ønsker vi å bli en attraktiv kommune for tilflyttere.
Framsnakking må erstatte janteloven. Her skal kommunens ansatte og politikere gå foran som et godt eksempel. Kontakt med kommunen skal være preget av gjensidig respekt. Brønnøy skal være en JA-kommune som legger til rette for og som positivt støtter opp om initiativ på alle områder, og kommunens næringsarbeid må effektiviseres og vitaliseres.

Vi vil arbeide for å utvikle Brønnøysund som et levende og livskraftig regionssenter. Dette betyr å jobbe for økt handel, gode kommunikasjoner, et styrket register i sentrum, kongresshotell med storsal, byscene, større gjestemarina og havnepromenade.
Videre vil vi arbeide for gode stedsutviklingstiltak i Hommelstø, Toft og Trælnes.

Vi ønsker kunnskap i skolen og en skole der alle utvikler seg.
Vi ønsker kvalitet i omsorgen. STYRKING AV LUFTAMBULANSEN. utbygging av distriktsmedisinsk senter  NÅ i tilknytning til sykehjemmet i Brønnøysund og ET omsorgssenter i Hommelstø tilpasset behovet.

Vi ønsker et aktivt samarbeid med private og frivillige som vil gjøre det mulig å realisere mer enn hva kommunen klarer alene.

Brønnøy Høyre ønsker også å sikre en kommunal drift med god økonomistyring og et budsjett i balanse. Det er fortsatt Høyres mål at eiendomsskatten skal reduseres og deretter avskaffes, så snart økonomien gjør det mulig.
BRUK STEMMERETTEN – STEM RETT – STEM HØYRE!