mandag 17. august 2015

Høyre med presentasjon av programmet for 2015-2019

Høyre inviterte mandag til pressekonferanse for å presentere årets valgkampprogram. Margunn Ebbesen ønsket velkommen i Høyres hus i Storgata (Rødligården). 

Hun kunne love en offensiv valgkamp fra Høyre. Partiet skal være synlig på stand, være med i debatter og ha dørbank for å nevne noe. Velgerne er naturligvis velkommen innom Høyres hus for en prat!
BA og Bård Pedersen på pressekonferanse til Høyre

Hun kunne også love at Brønnøy Høyre skal leve opp til sitt rykte som best og mest aktiv på Facebook og partibloggen www.gladibrønnøy.no.


Paul Birger Torgnes orienterte deretter kort om prosessen med flere arbeidsgrupper som har ledet frem til konkret program.

Fra programmet fremhevet han spesielt at Høyre vil jobbe tungt for videre vekst og utvikling i Brønnøy. Dette betinger at kommuneøkonomien snarest kommer på rett kjøl. Verdier må skapes før de kan fordeles, og da er det særdeles viktig at vi bl.a. har en offensiv næringspolitikk. Videre garanterte han at Høyre skal være en pådriver for realisering av distriktsmedisinsk senter i Brønnøysund.

De 3 andre kumulerte fikk deretter ordet og de la alle vekt på sine hjertesaker.

Trine Engen er opptatt av barnehageplasser til alle og hvordan dette kan løses i samarbeid med private. Hun brenner også for kompetanse i skolen og ikke minst etterutdanning av lærere.


Synnøve Egeness Lilleli har i kraft av sin jobb som pilot, særdeles god innsikt i situasjonen med luftambulansefly og helikopter. Synnøve vil jobbe for å sikre at Brønnøy også i fremtiden har  ambulansefly.  Hun er også forberedt på å ta tøffe avgjørelser for å rette opp kommunens økonomi.

Tor Torgvær la stor vekt på idrett og barn/ungdom, og understreket hvor viktig det er med tilbud til denne gruppen. I likhet med Paul Birger, Trine og Synnøve ser han viktigheten av å få rettet opp kommuneøkonomien så snart som mulig.