onsdag 26. august 2015

Våre kandidater - Kurt Arve Nilssen

Navn  : Kurt A. Nilssen
Alder  : 47
Yrke   : Daglig leder

Hjertesaker:
1) Tilrettelegge for økt engasjement i lag og foreninger, og motivere til økt dugnadsånd i lokalmiljøet.
2) Satse på de gode lærerne som tar initiativ og tilrettelegger for et godt læremiljø som igjen gir mulighet for våre unge til å god læring.
3) Tilpasse undervisningen der elever trenger dette slik at de kan føle en mestring i et fag eller flere.
4) Prioritere og legge større vekt på basiskompetanse i lesing, regning og kommunikasjon slik at våre elever er best mulig rustet for økte ferdigheter i alle fag.
5) Langsiktig vedlikeholdsplan for våre skolebygg slik at vi kan forutse og prioritere midler til kommende vedlikehold.
6) Få orden i økonomien i kommunen rett og slett!
7) For å styrke og sikre transportveier av råvarer, handelsvarer og persontransport må vi utbedre fylkesvei 76 fra Brønnøysund t.o.m. Tosen og fylkesvei 17 fra Løvika t.o.m. Foldereid.
8) Lokalt styrke landbruksfondet slik at vi kan ha virkemidler til å oppfordre bønder/eiere til ivaretagelse av kulturlandskap, fellesarealer og økte melkekvoter.    



Beste kulturelle minne:

Absolutt ingen kulturelle minner som er over noen andre kulturelle opplevelser. Vitner om et gørr kjedelig liv, men handler vel mer om manglende evne til å rangere/evaluere!

Hva liker du å gjøre på fritiden?
Fridtiden benyttes til turer i fjell og by, motorsykkelturer på asfalt og grus, diverse verv i bedrifter og foreninger og tilslutt gampetrening i innebandy og fotball

Hvorfor tror du Høyre er best egnet til å styre Brønnøy kommune?
1) Fordi vi har de dyktigste og de mest engasjerte kandidatene i vår portefølje, og de er villige til å ta ansvar og gjennomføre nødvendige tiltak for å få kommunen på "rett" kjøl.

2) Vi har en ordførerkandidat av nasjonal størrelse som holder våre kandidater oppe på et høyt lokalt kunnskapsnivå slik at vi er forberedt i de gode diskusjonene.