lørdag 29. august 2015

Våre kandidater - Mette Saltnes

Navn  : Mette Saltnes
Alder :  32 
Yrke  :  Førstekonsulent

Hjertesaker:
Jeg ønsker meg et Brønnøy som jobber for vekst og utvikling, et Brønnøy som heier frem de som tør å skape nye ting og som gjør at både vi og de som kommer etter oss får det beste tilbudet på helse, skole, fritid og arbeid. 

Ønsket om at Brønnøy skal være en levende kommune hvor det er godt å vokse opp, står mitt hjerte nærmest!

Beste kulturelle minne:
Under fotball VM i Sør-Afrika i 2010 var det stort å få med seg med selve finalen på Soccer City stadium i Johannesburg med hele 85 tusen tilskuere. Men det aller største av minnene var å besøke slumområdet i bydelen Soweto, hvor tre unge norske gründere hadde startet en veldedig organisasjon som bygde fotballbinger og utviklet tilbudet til barn i slumområder. 

Der var oppvisning med dans, musikk, mat på skikkelig soweto-vis og selvfølgelig en fotballturnering med hele landsbyen som deltakere. Gleden av å for første gang ha på seg fotballdrakt eller lykken av å for første gang ha på seg sko (fotballsko), lyste av barna. 

Toppen var da en storebror midt under kampen stoppet opp, forspilte en målsjanse og kledde av seg sin nye t-skjorte og sprang ut av banen for å gi sin tre år gamle lillesøster skjorten, for hun hadde aldri hatt på seg noe så fint. 

Han hadde på seg både sko og shorts, så han mente han kunne spille uten skjorte, mens lillesøster fikk stå med nummeret hans på ryggen under kampen. Den delegleden glemmer jeg aldri.

Liker å gjøre på fritiden:
Akkurat nå går fritiden min til oppussing av hus, og jammen er det artig å se et hjem ta form!

Hvorfor tror du Høyre er best egnet til å styre Brønnøy kommune?

I tiden som kommer vil det bli tøffe tak for kommunen med tanke på den økonomiske situasjonen. Brønnøy trenger dyktige og dedikerte representanter som kan brette opp ermene og gjøre jobben. 

Det må til for at Brønnøy også i fremtiden skal være en kommune i vekst, slik at de som skal vokse opp her kan få oppleve det beste Brønnøy har å tilby. Dette krever harde prioriteringer og der har Høyre den mest fornuftige løsningen.