søndag 13. september 2015

Bruk stemmeretten på mandag!

På mandag er det valg i Brønnøy, både kommunevalg og fylkestingsvalg.  Nå er det opp til deg å bruke din rett til å bestemme hvem som skal styre både i Brønnøy og i Nordland de neste 4 årene.
 
For noen er valget lett, for andre er det vanskelig å bestemme seg. Under det meste av valgkampen og særlig de siste dagene har TV og andre riksdekkende medier bidratt sterkt til å fokusere på våre rikspolitikere, til tross for at det er et lokalvalg.


I noen grad har også partiene selv bidratt til dette. Bl.a. har landets største parti i mange kommuner har valgt å fronte partileder Støre i stedet for sine lokale kandidater.

I Brønnøy Høyre har vi hatt 100 % fokus på lokale saker og brukt våre lokale kandidater og tillitsvalgte. Vi håper vi på denne måten har fått fram hva vi mener er viktig for Brønnøy og Nordland, og hvilke løsninger Høyre har på de utfordringer og muligheter vi står foran.

Gjennom å legge til rette for vekst og utvikling i kommunen og et krafttak for å få kommuneøkonomien på rett kjøl, vil vi sikre gode oppvekst-vilkår, en god skole og en verdig eldreomsorg.

Vi vil bidra sterkt til at Brønnøy blir en JA-kommune preget av positive holdninger og optimisme. Vi må gjøre hverandre gode og framsnakke de tilbudene vi har. Kommunens ansatte og politikere skal gå foran som et godt eksempel og vise innbyggerne respekt.

Et kommunevalg er i stor grad et personvalg, og vi er stolte over den sterke listen med dyktige og dedikerte kandidater vi har gått til valg med.

Godt valg. Bruk stemmeretten på mandag – Stem Høyre!