søndag 13. september 2015

Til tvilerne

Til deg som fremdeles er i tvil; du kan fremdeles gjøre det beste valget ved å stemme på Høyre!

I Høyre er det lov til å si det du mener, takhøyden er stor. Vi ønsker å gjøre det samme i den politiske debatten i Brønnøy også.  Når vi er tydelige og reiser en politisk debatt, så setter bloggleserne pris på dette. Se listen over våre mest populære blogger;

Luftambulansetjeneste lokalt; Synnøve E. Lilleli med bunnsolid blogg om hva ambulanseflyet betyr for oss og hvorfor det er så viktig at vi kjemper videre for det. Sterkt og engasjerende!

Eie for enhver pris; Tor Torgvær, Mette Saltnes og Susann Kristiansen med reflektert blogg om hva kommunen må konsentrere seg om og hva vi kan selge til andre.

Fristilte; Anne Trondsen med tanker om hvordan fristilte har påvirket Brønnøypolitikken og hvorfor dette ikke burde vært mulig. Aktuelt stoff vi håper å unngå i neste periode!

Marin utdanning; Hanne Laukholm og Anders Eide med ungdommens egne ord om betydningen av et sterkt utdanningstilbud innen marin utdanning ved videregående. Må leses!

Næringspolitikk i Brønnøy; Tore Tveråmo med blogg som understreker at Høyre er i takt med næringslivets ønsker

Økonomien i Brønnøy; ordførerkandidat Paul Birger Torgnes med ærlig og direkte blogg om hvor svak kommuneøkonomien er. Men det finnes muligheter, lesestoff som anbefales på de varmeste!

Godt valg!


Margunn Ebbesen,  partileder Brønnøy Høyre