tirsdag 1. september 2015

Våre kandidater - Synnøve Egeness Lilleli

Navn  : Synnøve Egeness Lilleli
Alder :  36 år
Yrke  :  Pilot, ambulanseflyet

Hjertesaker: 
1) tilrettelegge for stedsutvikling utenfor sentrum som Toft, Trælnes og Hommelstø. Dette inkluderer levekraftige lokalsamfunn med skole, barnehager, infrastruktur med godt og trygt veinett også for myke trafikanter.

2) Prehospitale tjenester/akuttmedisin. Alle våre innbyggere skal vite at de kommer seg raskt på sykehus og til behandling ved akutt sykdom eller skade, dette ved hjelp bl.a av ambulansefly og ambulansehelikopter stasjonert i Brønnøysund.




Beste kulturelle minne: Fjelltur alene med pappa opp på Skålatårnet som ungdom. Turen i seg selv var fantastisk, været, men også historien rundt tårnet som både skulle hjelpe tuberkulosesyke samt bringe inn turisme til området i sin tid.
  
Liker å gjøre på fritiden: 
- glad i å seile 
- gå på ski 
- trening samt fjellturer både sommer og vinter
- bøker
- må også ta med 3 barn under skolealder

Hvorfor tror du Høyre er best egnet til å styre Brønnøy kommune?

Vi er et JA-parti som mener kommunen er til for å hjelpe og tilrettelegge for sine innbyggere. Spørsmål, søknader og henvendelser generelt skal vi sørge for går så raskt og smidig som mulig. 

Vi er proaktive og i forkant med tanke på næringsliv og det som skaper og opprettholder arbeidsplasser i området; bl.a olje/gass offshore, luftfart inkl heliport, luftambulansefartøyer og rutenett for passasjerflygninger. 

Vi ønsker å rydde opp i kommuneøkonomien slik at vi igjen kommer i balanse og kan stake ut en sunn retning videre, der målet er å avskaffe eiendomsskatten så snart det er mulig.