fredag 11. september 2015

Vi velger oss Paul Birger!

Kåre Willoch er sikker i sin sak
Hver valgkamp lever sitt eget liv. I 2011 var valgkampen preget av store investeringer som nytt bygg til Brønnøysundregistrene, kulturhus og omsorgssenter i Velfjord. I årets valgkamp er det den dystre kommuneøkonomien som har preget lokalpolitikken i stor grad.

Brønnøy kommune står foran store utfordringer. Vi skal snu en negativ økonomi og rigge kommunen for en bærekraftig drift.


Men samtidig er det også betydelige muligheter. Gjennom å fokusere på en offensiv næringspolitikk legger vi grunnlaget for vekst og utvikling i Brønnøy. Samtidig må kommunens drift tas ned og besparelser på 30-35 MNOK må gjøres.

Mer enn noen gang trenger vi et stabilt politisk flertall som tenker langsiktig. Og; ikke minst må vi ha en ordfører som jobber knallhardt for oss. 

Det skal være lys på ordførerkontoret når vi drar forbi, og det skal jobbes frem gode og langsiktige politiske løsninger!

Vi er derfor stolte av å fronte Paul Birger Torgnes som ordførerkandidat. Med sin allsidige bakgrunn fra både lokal- og rikspolitikk og ikke minst næringsliv vil han tilføre Brønnøy kommune en ny dimensjon.

Paul Birger har gjennom et langt yrkesliv bygd opp et bredt nettverk innen næringsliv og det offentlige Norge som vil komme hele kommunen til gode.  Paul Birger er i dag innvalgt i representantskapet i Norges Bank og i styret for Universitetet i Nordland, for å nevne noe.

Gjennom mange år i næringslivet har han også vist klokskap og solide lederegenskaper. Paul Birger har også evnen til å ta upopulære avgjørelser om de er nødvendige.

Kanskje mest av alt er han en intens lokalpatriot som vil Brønnøy-samfunnet alt godt. Framsnakking av hverandre og et sterkt, lokalt engasjement er blant hans fremste egenskaper.

Paul Birger har både erfaring, kontaktnett og gjennomføringskraft og er akkurat den ledertypen med som Brønnøy kommune nå trenger.

Andre partier har sine kandidater med ulike egenskaper og kvaliteter. Brønnøy kommune går en krevende tid i møte og vi trenger en tungvekter med erfaring fra å lede store organisasjoner. En tungvekter som står for tøffe avgjørelser, og som samtidig evner å se fremover.

Er du enig i dette, så kan vi garantere at Paul Birger Torgnes  er rette kandidat!
Med denne begrunnelsen er vi sikre på at Paul Birger vil bli en fantastisk ordfører for Brønnøy.

Godt valg!


Margunn Ebbesen, partileder Brønnøy Høyre