mandag 23. april 2018

Byutvikling av Brønnøysund


Det er på kort tid fattet flere vedtak som berører byutviklingen i Brønnøysund. Størst av alt er endelig avtale om nytt registerbygg, dette er en særdeles viktig avtale på alle vis. Men det skal også bygges nytt havnekontor, dette som en effekt av tomtevalget for Registrene. I tillegg er det fattet vedtak om bypark/utescene på Lille Brønnøya.
Det pågår også et spennende arbeid for å gjøre Esso-brygga til et kraftfullt nav for reiseliv og opplevelsesutvikling i regionen. På Salhus er idrettshallen klar til bruk, og forhåpentligvis blir det byggestart på fotballhallen i år.

I sum er dette sterke signaler om optimisme og tro på fortsatt utvikling i Brønnøysund!


Vi i Brønnøy Høyre er sterkt opptatt av hvordan Brønnøysund som by skal utvikle seg. Hvordan ønsker vi at byen vår skal fremstå slik at vi blir flere brønnøyværinger? Hva skal til for at både bolyst og "blilyst" blir sterkere?


Høyre ønsker seg derfor en debatt om byutviklingen av Brønnøysund. Det er ikke vår hensikt å rippe opp i gamle debatter om lokalisering eller utforming av f.eks. registerbygg. Nå som avgjørelser er tatt, så er det bare en retning som gjelder; nemlig fremover.
Høyre tror på et sterkt sentrum med gode private og kommunale tjenester for innbyggerne. Vi tror dette er avgjørende for hvordan vår kommune og våre naboer vil utvikle seg i årene som kommer.

Hva mener våre politikere om dette? Hvilke muligheter gir dette for videre utvikling? Hvilke vyer og visjoner finnes?
Derfor arrangerer Høyre et åpent folkemøte på Kred torsdag 26. april kl. 18:00. Tema er byutvikling.

Vi gleder oss veldig, og vi tror dette blir en fin stund for alle som er glad i Brønnøy.  Ses vi?


For Brønnøy Høyre,
Rune Moe, partileder
Synnøve E. Lilleli, gruppeleder