mandag 14. januar 2019

Nominasjonen i Høyre


Nominasjonskomiteen i Brønnøy Høyre for kommunevalget 2019 består av Anne Trondsen (41458287), Kurt A Nilssen (90894878) og Erik Gjemble (90040486, leder).
Brønnøy Høyre har siste frist til å levere liste 1. april. til Brønnøy kommune. Lista kan inneholde opp til 33 navn der maks. 6 personer kan forhåndsprioriteres (kumuleres) der disse vil få 25% ekstra stemmer i forhold til de lenger nede på lista. Førstekandidaten vil også være vår ordførerkandidat.

 

Nominasjonsvalget skal varsles minimum 3 uker i forveien til medlemmene før møtet, nominasjonskomiteen har som mål å gjennomføre valget før vinterferien starter i mars måned.


Tidspunkt og sted kommer vi tilbake til, husk at kontingenten må være betalt for å ha stemmerett på nominasjonsmøte. Dersom du er usikker på om denne er betalt eller du ønsker å bli medlem så gå inn på https://mitt.hoyre.no/  J
Valgkomiteen vil de neste dagene og ukene kontakte DEG med spørsmål om du er interessert til å bli med på lista og/eller har innspill til hvem du gjerne vil ha med!
 
Kanskje er dette tiden også for å ta nabopraten med noen du mener vi i Brønnøy Høyre burde hatt med på vinnerlaget!?
Du kan også gi direkte innspill på SMS til en av de i komiteen eller send mail til erik.gjemble@olavthon.no . PS! Følg med på www.gladibronnoy.no J