tirsdag 3. september 2019

Lokalt valg og lokale kandidater!


Vi er nå i innspurten av valgkampen hvor lokale kandidater skal velges. Lokale, engasjerte kandidater som har sagt ja til å engasjere seg, ja til å jobbe for deg og for din kommune. 

Dessverre har mye av valgkampen hittil dreid seg om sentrale politiske saker, og det engasjementet som jeg ser ute i kommunene jeg har besøkt nå i valgkampen har druknet mye i det sentralpolitiske bildet.

For ute i kommunene er lokale politikere engasjert og vil fortelle deg hvordan de vil jobbe for at din kommune skal bli enda bedre. Som her i Brønnøy hvor vi har en engasjert ordførerkandidat i Tore Tveråmo.


Tore er tydelig på at det viktigste for å få til utvikling i Brønnøy er at det skapes og legges til rette for flere arbeidsplasser, og da helst private arbeidsplasser. Vi kan ikke lene oss tilbake de statlige arbeidsplassene vi har. De vil han jobbe for å sikre og være en god vertskapskommune for. Men vi må ha flere bein å stå på.

Med private arbeidsplasser så kommer folk flyttende. Da er det viktig at vi har gode og trygge barnehager med kvalifiserte ansatte. Ikke minst er det viktig å ha ei god skole. Ei skole som har godt utdannede lærere. 

Skal du kunne bo godt i Brønnøy, så må du også være trygg på din alderdom. Det er da viktig at vi har tilbud til våre innbyggere i alle livets faser- fra vugge til grav. Dette er hva Tore som din ordførerkandidat vil jobbe for.

Men Tore er ikke alene på Høyre-laget. Han har med seg mange engasjerte personer som vil jobbe for at Brønnøy skal bli enda bedre å bo i.

Med seg på laget har han Janitha Ormøy Singdahlsen. Janitha, er småbarnsmor og jobber på AkvaFuture. Hun vil også jobbe for næringsutvikling, men være aktiv for å få trygge og gode oppvekstvilkår for alle.  

Ørjan Moe er også med på laget. Han har erfaring fra privat næringsliv. Han vet hva som skal til for at næringslivet skal kunne blomstre i kommunen. Han har kjørt mye som næringsaktør og vet hvor viktig det er at samferdselstilbudet er godt, og at vi står på for å presse frem Brønnøy og Sør-Helgeland i prioriteringslisten. Han er også bestefar til fire og er selvsagt opptatt av at de små skal ha de beste forhold.

Med på Høyres lag er også Rune Moe. Rune er engasjert i et bedre samarbeid mellom bedrifter og skole for å gi et godt tilbud til lærlinger og at flere kan ta fagutdanning.

Leif Morten Slotvik er også med. Leif Morten er statslos, men har jobbet mye med idrett både i Tjalg og i BIL. Han har også erfaring fra tidligere perioder i kommunestyre og Havnestyre.

Jeg er veldig glad for at Brønnøy Høyre har fått med seg Ruth Midtskog i vårt team. Ruth er det mange som kjenner fra legekontoret. Vi er glad for at hun vil bruke av sin erfaring i politisk arbeid for deg i kommunestyret. Hun er bl.a. opptatt av at vi skal få et bedre helsetilbud i kommunen.

Erik Gjemble fra Amfi har nok de fleste fått med seg er et fyrverkeri av en positiv person. Klarer det meste, stiller opp til det meste, og gleder seg nå til å gjøre en innsats i kommunestyret.

Mustafa Kara fra Milano vil være med på utviklingen av at Brønnøy kommune skal bli en enda bedre kommune å bo i.

Det er også med stolthet at vi i Brønnøy Høyre kan presentere ei liste med 8 ungdomskandidater. Det er viktig å få med deres syn inn i det politiske arbeidet. Andrea Dahl Larssen har engasjert seg godt allerede med klare tanker om utfordringer for ungdommen og hvor viktig det er å styrke helsesykepleiertilbudet i kommunen.

Slik kunne jeg fortsatt med alle de 28 kandidatene vi har på lista til Brønnøy Høyre. Det er engasjerte, gode kandidater, som ønsker å bidra til at Brønnøy skal bli enda bedre å bo, vokse opp, etablere seg i og få tilhørighet til.

Jeg håper du engasjerer deg med å stemme på valgdagen, og at du finner kandidatene fra Brønnøy Høyres liste, og Tore Tveråmo som ordfører som de beste til å gjøre jobben for deg.

Godt valg – stem Høyre!

Margunn Ebbesen, 27. kandidat for Brønnøy Høyre