lørdag 29. oktober 2011

Åpent brev til medlemmene om angrepene fra Horn

Til medlemmene i Brønnøy Høyre.

Jeg hadde i lang tid til hensikt å ikke kommentere Eilert Horn sin framgangsmåte, og hans uttalelser.
Når Horn etter konstitueringen går ut på denne måten og kritiserer alle andre, er det på tide å ta bladet fra munnen.

Personlig oppfatter jeg at Horn kun var interessert i egen velferd, og de posisjoner han kunne få etter valget. Det var dårlig skjult at det passet ham godt at Kjell Trælnes på et tidspunkt hadde tilkjennegitt at han trakk seg ut, og ikke var kandidat til varaordførervervet sammen med AP. Dette var selvfølgelig Horns store mulighet til å skaffe seg et embete.

Når så Sp sitt medlemsmøte den 20. oktober enstemmig har som prioritet 1 å få Ordføreren, var dette en posisjon Sp ikke ville gi til Eilert Horn, men til Kjell Trælnes.

Det er særs betenkelig at Horn velger å henge ut den av Sp sine medlemmer som tar kontakt, og formidler et enstemmig vedtak om at Sp ønsker ordførervervet.
Partiets leder, forhandlingsleder og varaordførerkandidat (vanskelig rolleblanding ?) Eilert Horn, velger selv å ikke formidle dette til Høyre før "midt i natta".

Nei, Eilert Horn er ikke offeret i denne saken. Hans framgangsmåte nå med å skylde på alle andre er "å misbruke en makt han aldri har innehatt".

All honnør derimot til Trond Horn, Irene Hanssen og de andre i Senterpartiet, som har iverksatt Senterpartiets enstemmige vedtak av 20.oktober.

En honnør også til Kjell Trælnes, som velger å dele ut blomster og gode ord til Horn i forbindelse med konstituerende møte forleden. Dette er stort av Trælnes, tatt i betrakning forsøkene fra Horn på å unngå at Sp skulle få ordfører.

Med hilsen
Ørjan Moe
Leder av Brønnøy Høyres
Forhandlingsutvalg