lørdag 7. september 2013

Stem Margunn inn på Stortinget


På mandag har vi muligheten til å sikre Margunn Ebbesen fast plass på Stortinget.

Med Margunn vil vi få en Stortingsrepresentant som står for helhetlig tenking og engasjement. Hun brenner for en bedre skole og gode oppvekstvilkår, for et godt helse og omsorgstilbud. Mer og bedre vei kombinert med andre viktige samferdselsløsninger. Samtidig har hun fokus på næringsliv og verdiskaping og et godt kulturtilbud.

Hun har også den utrolige evnen at hun klarer å representere hele Nordland, uten at det går ut over lokalpatrioten som brenner for Brønnøy og Helgeland.



Som menneske er hun varm og omsorgsfull, samtidig som hun er et av de mest pålitelige og dedikerte mennesker jeg har kjent. Hun holder hva hun lover og har en arbeidskapasitet som gjør at hun står på til resultatet er oppnådd. Hun er også en ildsjel som opp gjennom årene vært aktivt engasjert i en rekke frivillige aktiviteter og organisasjoner innen kultur, idrett og friluftsliv. Et dugnadsmenneske av rang.

Margunn har gått gradene fra foreninger i lokalmiljøet, via kommunestyre, formannskap, varaordfører, medlem og gruppeleder på fylkestinget, og møtt som varareptresentant for Nordland på Stortinget. Få eller ingen i dette langstrakte landet har gått en bedre skole på veien til Stortinget.

Det er imidlertid ikke nok bare å komme på Stortinget, det viktigste er hva du får utført på Stortinget. Det er nettopp her Margunn med sin kunnskap, bakgrunn og menneskelige kvalifikasjoner har bedre forutsetninger enn de allel fleste.
Med Margunn på tinget får vi en aktiv og engasjert Høyrepolitiker som aktivt vil ivareta Brønnøy og hele Nordland sine interesser.

Stem Margunn inn på Stortinget.

Stem Høyre på mandag.

Godt valg.

Paul Birger Torgnes
Fungerende ordfører i Brønnøy