tirsdag 21. januar 2014

PRESSEMELDING: Nytt styre i Brønnøy Høyre


På Brønnøy Høyres årsmøte den 16. januar ble Paul Birger Torgnes enstemmig valgt til ny leder, etter at Kurt Nilssen hadde frasagt seg gjenvalg.

Nilssen fortsetter i styret som nestleder, og øvrige styremedlemmer er Kathrine Laukholm, Ken Robin Utvik og Steinar Lilleås.


Styret i Brønnøy Høyre vil sammen med kommunestyregruppen til partiet arbeide aktivt for å følge opp programmet partiet gikk til valg på, for å gjøre Brønnøy til en enda bedre kommune for innbyggerne.

Hovedfokus vil være på å gjøre Brønnøy kommune til en JA-kommune hvor det legges til rette for vekst og utvikling,  og  jobbes for gode tilbud og løsninger for innbyggerne. Vi ønsker en åpen og tilgjengelig kommune hvor man i tillegg til  bistand ved fysisk frammøte også skal kunne få raske og gode svar og tilbakemeldinger via internett.

Brønnøy Høyre vil aktivt og konstruktivt samarbeide med rådmannen, de ansatte og andre politiske parti om tiltak for å styrke kommunens økonomi på en måte som sikrer nødvendige midler til en god skole, gode eldreomsorg og andre tjenester. Dette må skje både gjennom bruk av ny teknologi, effektivisering og forenkling av rutiner for å redusere kostnadene og bedre kvaliteten på tjenestene, samtidig som kommunens inntekter økes gjennom økt bosetting og økt aktivitet i næringslivet. I dette arbeidet vil Brønnøy Høyre prioritere klargjøring av tomter til bolig og næringsformål, samtidig som partiet vil følge opp arbeidet med å fjerne eiendomsskatten på boliger.

Brønnøy Høyre ønsker at vi større grad diskuterer overordnede visjoner, og hvordan vi med engasjement og innsats evner å gripe de unike mulighetene vi har. De interne drøftingene vi har hatt rundt kommuneplanen har vist at det er både engasjement og stor grad av enighet om retning. Dette bør vi i fellesskap bygge videre på.

Ingen er tjent med at folkevalgte bruker tid og energi på småkrangling og personangrep. La oss slutte med det!

Vår felles oppgave er å gjøre Brønnøy til en best mulig kommune for alle som vokser opp, bor og har sin virksomhet her. Når vi nå har unike muligheter - gjelder det å gripe dem. Det vi trenger er gode ideer og gode løsninger slik at vi kan være stolte av heimplassen vår. Brønnøy Høyre vil aktivt bidra til dette.

Styret i Brønnøy Høyre