lørdag 5. september 2015

Svært god måling for Brønnøy Høyre

BA har i dagens papiravis den siste meningsmålingen før valget. For Høyres del ligger vi inne med 7 mandater og 26,5 % oppslutning. Dette er Høyre svært godt fornøyd med.
Vi ligger foran tilsvarende måling i 2011 der vi takket være solid innsats siste uke oppnådde vi rekordsterke 32,5 %. Vi ser store muligheter for å gjenta resultatet i denne valgkampen også. Ja, vi gleder oss til den kommende innspurten!


Vi vil fokusere på Høyres egen politikk og informere om våre gode løsninger. Det må også rettes opp en utbredt misforståelse om at det er Høyre som har sittet ved makten i Brønnøy de siste årene.

Det er en stor andel som ikke vet hva de skal stemme. Dette gir en ekstra motivasjon til å stå på fram til valgdagen.
Fremskrittspartiet stiller ikke liste ved årets valg, og partiets leder har denne uken anbefalt sine medlemmer å stemme Høyre ved kommunevalget. Det setter vi stor pris på. Denne anbefalingen kom etter at avisens ringerunde ble avsluttet, og vi tror Høyres oppslutning blir styrket av dette.





Til slutt; vi har et kraftig engasjement i egen gruppe. Kompetansen på Høyres liste er svært bred, og dette skal velgerne få se gjennom debattinnlegg på www.gladibrønnøy.no og lokalpressen.

Det er et mål for Høyre at vi tør å fronte våre synspunkter, og vår politikk må gjerne sparke i gang et lokalt engasjement.

Og hvem vet; kanskje vi vil stille noen spørsmål om andre partiers program også?

Paul Birger Torgnes, 1.plass Brønnøy Høyre